Vanaf € 75,- gratis verzenden in Nederland!
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Wie ben ik? Ik ben Daphne, creatief, ondernemend en vol motivatie, al zeg ik het zelf.

In de afgelopen jaren druk bezig geweest, zowel privé als op werk gebied. Na meer dan 10 jaar actief te zijn geweest in de kinderopvang en activiteitenbegeleiding wilde ik meer. Net na de geboorte van onze dochter in 2014, kwam ik op het idee om mijn ervaring in het welzijn te combineren met mijn ondernemende instelling. Begin 2015 heeft dit geleid tot het starten van een webshop in duurzaam houten speelgoed (www.meervoorkinderen.nl), waar kinderen veilig op een maatschappelijk verantwoorde manier mee kunnen spelen.  Inmiddels staan er ruim 600 verschillende producten online, alle met een maatschappelijke en duurzame achtergrond.

In de afgelopen 2 jaar ben ik naast mijn reguliere baan en de geboorte van onze zoon in 2016 druk met geweest met het op poten krijgen van de webshop. Dat begint aardig druk te worden, waardoor ik begin 2017 besloten heb om naast het moeder zijn, me volledig op het online ondernemen te richten.

En hier ben ik dan! Vanaf juni 2017 de trotse eigenaresse van Puur & Teder.

Hier kun je van alles vinden voor de allerkleinsten van 0 tot +/- 8 jaar en alles wat daar bij hoort. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld en zijn gemaakt van biologische & natuurlijke materialen. De producten verschillen van kleding, knuffels, draagdoeken, verzorging, speelgoed, servies setjes en nog veel meer.

Het lichaam van je kindje heeft al genoeg te verwerken en op deze manier worden schadelijke stoffen zoveel mogelijk vermeden, zodat alle energie aan de groei en ontwikkeling kan worden gegeven.

 

En met elke aankoop bij Puur & Teder steun je:


Bij Puur & Teder proberen wij al onze producten te selecteren op duurzaamheid & maatschappelijk karakter (denk hierbij aan dat de producten zijn gemaakt met eerlijke salarissen of  door middel van sociale werkplaatsen).
Bijna al onze  leveranciers & fabrikanten zorgen voor nieuwe bebossing voor elke boom die gebruikt wordt en/of gebruikt biologische materialen.

Helaas is niet alles even duurzaam, zoals we het graag zouden willen. Omdat we meer bij willen dragen aan een betere wereld. Om meer te willen bijdragen, willen we dit doen door het steunen van het goede doel ‘Stichting Kinderen van de Voedselbank’

Want wist je dat:
- er kinderen zijn die al in jaren hun verjaardag hebben kunnen vieren?
- er kinderen zijn die altijd in oude kleren of afdankertjes van andere lopen?
- er kinderen zijn die vrijwel nooit een leuk cadeautje krijgen?
- er kinderen zijn die niet elke avond warm eten krijgen?
- er kinderen zijn die hierdoor bijna dagelijks worden gepest op school en in de buurt?
- deze kinderen gewoon in Nederland wonen?

Voor al deze kinderen is de stichting ‘Kinderen van de Voedselbank’ opgericht, een stichting die zich inzet tegen de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland.

De stichting geeft als enige stichting in Nederland nieuwe artikelen uit. Want als je als kind jarenlang op gebruikte kleding & cadeau’s moet leven dan is het kind vaak het mikpunt van pesterijen en uitsluitingen. Hierdoor daalt de eigenwaarde van een kind. Met nieuwe artikelen kan ook dit kind een keer ‘pronken’ en dit geeft een enorme boost aan eigenwaarde en daar heeft het kind zijn/haar hele leven profijt van.

Voor de kinderen die op de basisschool zitten, brengen ze een verjaardagbox uit. Hoe erg is het wel niet voor een kind, dat als deze jarig is, hij/zij zich liever ziek meldt op school omdat er geen middelen zijn om te kunnen uitdelen, of om kinderen uit te nodigen voor de verjaardag. Met deze reden geeft de stichting een verjaardagbox uit met voldoende materiaal om uit te kunnen delen op school aan alle kinderen en de leraren, en voldoende materiaal om een leuke verjaardag met 10 kinderen te vieren, Uiteraard wordt deze box ook voorzien van een heel mooi cadeau voor de jarige zelf.

Het resultaat van een verjaardagbox waarmee met 10 kinderen een geweldig feest kan worden gevierd, is dat het kind door 10 kinderen te kunnen vragen voor zijn verjaardag, ook weer bij 4, 5, wellicht 6 verjaardagen wordt terug gevraagd. Hierdoor wordt het kind weer opgenomen in de groep, en krijgt het gevoel er weer bij te horen.

Bovenstaande informatie sluit aan bij de maatschappelijk betrokkenheid van Puur & Teder.


Wij willen bijdragen door mee te werken het sponsoren van kleding, verjaardagscadeau’s en dagjes uit.

Wie heeft er vroeger niet lopen pronken met zijn/haar nieuwe kleren of cadeaus?
Een kind een mooi gevoel kunnen geven met een stralende glimlach op hun gezicht.
Laten we dit gevoel doorgeven!

Laten we zorgen voor een betere wereld, samen & met elkaar, en zorg goed voor onze toekomst!

Met elke aankoop op onze website Puur & Teder steun je ‘Stichting Kinderen van de Voedselbank’.
Klik hier voor meer informatie
van de stichting.In de toekomst zal ik de webshop nog meer uitbreiden met mooie, natuurlijke en duurzame producten. Hou de webshop dus regelmatig in de gaten en volg ons op Facebook.

Heel veel winkelplezier,

Groetjes Daphne

Contact

Bereklauw 33
5071HB Udenhout
013-2110021
info@meervoorkinderen.nl

Verzenden

Nederland

Verzendkosten € 4,95
Gratis verzending vanaf € 75,00
Afhalen is mogelijk
 

Belgie

Verzendkosten € 8,95
 

EXTRA Service

  • 30 dagen Retourrecht
  • Inpakservice
  • Kraamcadeau Box
  • Verrassingsbox
  • Verjaardag Cadeau Service

Veilig betalen via:
- Ideal
- Bancontact (Belgie)
- Vooruitbetaling/Bankoverboeking
- Achterafbetalen (Billink)
- Paypal 


Topmerken

  • Grimm's
  • Wobbel
  • Way to play

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.