* Gratis verzending vanaf € 75,- *
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken /

Tegu

Tegu:

Het raadsel van Tegu

Bij Tegu vragen de mensen ons veel over onze magnetische houten blokken.
Maar de ene vraag de altijd gesteld wordt is, "hoe krijg je de magneten in de houten blokken?"

Wat een geweldige vraag! Er is iets magisch over wat er in een Tegu blok zit, maar wat mensen zich niet altijd realiseren is dat er meer is dan alleen een magneet. De magneet is slechts een deel van wat we verbergen in een Tegu magnetisch blok om het zo aantrekkelijk te maken.

 

 Weergave:
 


Bezig met laden...
Tegu Blokkenset 14 blokken Blues
14 blokken Blues van Tegu. Het unieke aan de houten blokken is dat zij magnetisch zijn, dit maakt de creaties stevig en bieden eindeloos veel mogelijkheden.
39,95 incl. btw
Tegu Blokkenset 14 blokken Jungle
14 blokken Jungle van Tegu. Het unieke aan de houten blokken is dat zij magnetisch zijn, dit maakt de creaties stevig en bieden eindeloos veel mogelijkheden.
39,95 incl. btw
Tegu Blokkenset 14 blokken Sunset
14 blokken Sunset van Tegu. Het unieke aan de houten blokken is dat zij magnetisch zijn, dit maakt de creaties stevig en bieden eindeloos veel mogelijkheden.
39,95 incl. btw
Tegu Blokkenset 14 blokken Tints
14 blokken Tints van Tegu. Het unieke aan de houten blokken is dat zij magnetisch zijn, dit maakt de creaties stevig en bieden eindeloos veel mogelijkheden.
39,95 incl. btw
Tegu Blokkenset 42 blokken Blues
42 blokken Blues van Tegu. Het unieke aan de houten blokken is dat zij magnetisch zijn, dit maakt de creaties stevig en bieden eindeloos veel mogelijkheden.
114,95 incl. btw
Tegu Blokkenset Future Magbot
Future Magbot van Tegu. Het unieke aan de houten blokken is dat zij magnetisch zijn, dit maakt de creaties stevig en bieden eindeloos veel mogelijkheden.
33,95 incl. btw
Tegu Blokkenset Sticky Monsters ZipZap
Sticky Monsters ZipZap van Tegu. Het unieke aan de houten blokken is dat zij magnetisch zijn, dit maakt de creaties stevig en bieden eindeloos veel...
44,95 incl. btw
Tegu Blokkenset Stuntteam Skyhook
Stuntteam Skyhook van Tegu. Het unieke aan de houten blokken is dat zij magnetisch zijn, dit maakt de creaties stevig en bieden eindeloos veel mogelijkheden.
54,95 incl. btw

Dus wat zit er in een TEGU blok?

 

De Mogelijkheid: Het naar voren brengen van het creatieve in ieder van ons

De Goedheid: De wereld beter maken, dan dat we het vonden

De Kwaliteit: Investeren in Liefde, Zweet & Tranen

 

De mogelijkheid van Tegu

Verpak de kracht van de droom.

Wij geloven dat ieder kind de mogelijkheid moet hebben om ongehinderd te bouwen, te creëren en te verbeelden. Ze bouwen niet alleen torenhoge blok structuren, maar bouwen aan hun toekomst.

In ieder TEGU blok verpakken we de kracht van het dromen over die toekomst.

 

Spelen is leren

Wij zien geen verschil tussen leren en spelen. In feite, zijn wij van mening dat wanneer een kind speelt, hun geest geopend wordt om te leren in nieuwe en spannende manieren. Zo spannend, dat ze niet eens weten dat ze aan het leren zijn.

 

 

De Goedheid van Tegu

Toen Chris en Will Haughey TEGU oprichtte, vroegen ze zichzelf het volgende af:

“Kunnen wij een winstgevend bedrijf oprichten in Honduras wat een positieve sociale impact zou hebben door de aard van het bedrijf”

En dat is precies wat ze gedaan hebben. Van de volledig onafhankelijke speelgoed fabriek welke net buiten Tegucigalpa is opgericht tot aan de samenwerking met een lokale school. TEGU heeft gekozen voor Honduras en is hier voor de lange termijn.

 

Het team

Door het betalen van onze medewerkers met een leefbaar loon, het voorzien in loopbanen op de lange termijn, groei en ontwikkeling in plaats van eenvoudige taak-gebaseerde banen, brengt Tegu arbeidsvoorwaarden van wereldklasse naar Midden-Amerika.

 

Onze materialen

Wanneer verantwoordelijk geoogst, is hout het meest duurzame materiaal wat beschikbaar is. Daarom werken we samen met lokale Hondurese coöperaties die individueel met de hand elke volwassen boom uitkiezen voor gebruik. Daarnaast werken we samen met de lokale gemeenschappen om herbebossing te ondersteunen. TEGU doneert een deel van de opbrengsten aan herbeplanting inspanningen voor ieder Tegu blok wat verkocht wordt.

Voor elke boom die geoogst wordt, worden 983 bomen terug geplant. Dat is genoeg om een voetbalveld te vullen!

 

Onze school

We werken samen met een school genaamd AFE (Amor, Fe y Esperanza), die is begonnen met een opleiding te bieden voor de kinderen van wie de families werken op de vuilnisbelt van Tegucigalpa.

 
 

De Kwaliteit van Tegu

Een ding dat de meeste mensen zich niet realiseren is dat al onze blokken zijn ontworpen om samen te werken. Dit was een unieke uitdaging, welke werd opgelost door het bewerken van elk blok rond een kern module van 30mm.

 

Maar net zo belangrijk als het ontwerp van de blokken om samen te werken, moesten we ervoor zorgen dat de blokken werken voor de personen die ermee spelen! We hebben gekeken naar de grootte van de hand van een kind, maar ook hoe ze spelen en de blokken vasthouden, voordat we ons richten op de vorm van elk uniek blok.


We ontwerpen onze blokken met een doel, het creëren van het beste bouwsysteem wat er is!


Contact

Bereklauw 33
5071 HB Udenhout

0132110021
info@puurteder.nl

Verzenden

* Nederland
Verzendkosten € 4,95
Gratis verzending vanaf € 75,00
Afhalen is mogelijk
* Belgie
Verzendkosten € 7,95
Gratis verzending vanaf € 100,00

30 dagen retourrecht           
Inpakservice € 0,75 per cadeau                 

* Veilig betalen via:
- Ideal
- Achterafbetalen
- Bancontact (Belgie)
- Paypal 
- Vooruitbetaling

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.